Напівкопчені вироби

«НЗ єгеря з козулі»

ковбаски напівкопчені вищого гатунку

ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясна сировина (м’ясо козулі знежиловане 50%, свинина напівжирна знежилована 50%), сіль кухонна, цукор, суміш спецій мелених (перець чорний, перець духмяний, часник , кориця), нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 90 діб.

«Ковбаски гриль з оленя»

ковбаски напівкопчені вищого гатунку

ТУ У 10.1-41511175-001:2015
Склад: м’ясо оленя 67%, шпик хребтовий 33%, сіль, цукор, спеції (перець білий, перець чорний, мускатний горіх, коріандр),   нітрит натрію.
Строк придатності: не більше 90 діб.