Сиров'ялені вироби

«Дичина з фісташками»

ковбаса сиров’ялена вищого гатунку

ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясна сировина (м’ясо оленя знежиловане 60%, свинина напівжирна 40%), сіль кухонна, фісташки очищені подрібнені 1%, декстроза, суміш спецій мелених (перець чорний, перець білий, гвоздика, мускатний горіх) нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб.

«Махан із оленя»

ковбаса сиров’ялена вищого гатунку

ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясо оленя знежиловане вищого гатунку (100 %), сіль кухонна, цукор або декстроза, суміш спецій мелених (перець чорний, перець духмяний, коріандр, паприка), нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб — запакованих під вакуумом.

«Шварцвальдська»

ковбаса сиров’ялена з дичини вищого гатунку

Склад: м’ясна сировина (м’ясо оленя знежиловане 70 %, свинина нежирна 30%), сіль кухонна, цукор, суміш спецій мелених (перець білий, перець духмяний, мускатний горіх), нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120 діб.

«Хмизок із оленя»

ковбаса сиров’ялена першого гатунку

ТУ У 10.1-39841960-001:2015
Склад: м’ясна сировина (м’ясо оленя знежиловане 70%, шпик хребтовий свинний 30%), сіль кухонна, глюкоза, суміш спецій мелених (перець чорный, паприка), ферменти харчові, нітрит натрію (фіксатор кольору).
Строк придатності: не більше 120.

«Брезаола з оленини»

продукт сиров’ялений вищого гатунку

ТУ 10.1-41511175-002:2008
Склад: оленина вищого гатунку, сіль морська, цукор, перець, розмарин, чебрець, лавровий лист, ялівець.
Строк придатності: 45 діб.

«Хамон з козулі»

продукт сиров’ялений вищого гатунку

Склад: стегно козулі, сіль морська.
Строк придатності: 45 діб.